Sök till Nordens Fotoskola

Nu har antagningen till utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” startat.

Nordens Fotoskola har fått klartecken från Yh-myndigheten till att starta ytterligare tre utbildningsomgångar, vilket vi är glada och stolta över. Därför tycker vi att du redan idag ska börja med att fotografera till arbetsproverna. De tre uppgifterna du ska arbeta med är: ”Tonåring”, ”Porträtt av en vän” och “Fem fria bilder”. Här kan du läsa mer om uppgifterna och alla andra dokument du behöver fixa till din ansökan.

Du kan också ladda ner våra två pdf:er.

I den första finns all information om Nordens Fotoskola och utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” samlade.

Den andra är vår ansökningsbroschyr som innehåller all information om hur du söker till utbildningen.

Sista ansökningsdag är den 24 april.

Vi har förlängt ansökningstiden till fredagen den 29 april !!!

Har du frågor gällande arbetsproverna och övriga dokument kan du alltid mejla till info@nordensfotoskola.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Aktuellt

Tillsammans på Galleri Kontrast

Studenterna i YH20 ställer ut sitt examensprojekt på temat ”Tillsammans”. Utställningen pågår den 30 april – 22 maj.

Öppet hus på Nordens Fotoskola

Torsdagen den 24 mars klockan kl. 16.00-18.00 har vi ett digitalt öppet hus på skolan. Träffa några av våra studenter, lärare och representanter från några praktikplatser som samarbetar med Nordens Fotoskola.

Sök till Nordens Fotoskola

Vi har fått klartecken från Yh-myndigheten till att starta ytterligare tre utbildningsomgångar. Så nu har antagningen till utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” startat.

Fråga en student

Hur är det att bo på skolan? Hur mycket måste man kunna i förväg? Räcker mina förkunskaper?

Inga fler inlägg att visa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

I nyhetsbrevet informerar vi bland annat om när det är dags att söka till Nordens Fotoskola eller kanske om det är någon ny examensutställning på gång.
Genom att klicka på prenumerera här ovan samtycker du till att Nordens Fotoskola lagrar din e-postadress i vår databas, i enlighet med dataskyddsförordningens (GDPR) direktiv.