Reportage om rörlig bild

I senaste numret (1/21) av Kamera & Bild kan du läsa reportaget om oss och vår kurs i rörlig bild och ljud.

I det senaste numret (1/21) av Kamera & Bild kan du läsa ett långt reportage som handlar om vår kurs i rörlig bild och ljud.

Om du ska arbeta som yrkesfotograf i dag förväntas du kunna filma och här på Nordens Fotoskola ser vi till att du som student är rustad för det rörliga berättandet. På skolan får du under åtta veckor lära dig grunderna i ljud- och filmteknik genom lektioner, workshops och egna praktiska övningar. Du övar för att lära dig hur du berättar med kombinationen av ljud och bild.

”Vi lär oss allt om film, ljud, intervju och hur man klipper”, säger studenten Anna Bredberg till Kamera & Bild. Men att få ihop de olika bitarna är inte lätt, upptäcker Kamera & Bild när det är dags för filminspelning.

Läs mer i tidningen eller på Kamera & Bilds hemsida.

Aktuellt

Öppet hus på Nordens Fotoskola

Tisdagen den 7 mars klockan kl. 16.00-18.00 har vi ett digitalt öppet hus på skolan. Träffa några av våra studenter, lärare och representanter från några praktikplatser som samarbetar med Nordens Fotoskola.

Sök till Nordens Fotoskola

Nu är antagningen till Nordens Fotoskola och utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” med kursstart torsdagen den 10 augusti 2023 igång. Sista ansökningsdag till skolan är den 24 april 2023.

Fråga en student

Hur är det att bo på skolan? Hur mycket måste man kunna i förväg? Räcker mina förkunskaper?

Tillsammans på Galleri Kontrast

Studenterna i YH20 ställer ut sitt examensprojekt på temat ”Tillsammans”. Utställningen pågår den 30 april – 22 maj.

Öppet hus på Nordens Fotoskola

Torsdagen den 24 mars klockan kl. 16.00-18.00 har vi ett digitalt öppet hus på skolan. Träffa några av våra studenter, lärare och representanter från några praktikplatser som samarbetar med Nordens Fotoskola.

Rulla till toppen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

I nyhetsbrevet informerar vi bland annat om när det är dags att söka till Nordens Fotoskola eller kanske om det är någon ny examensutställning på gång.
Genom att klicka på prenumerera här ovan samtycker du till att Nordens Fotoskola lagrar din e-postadress i vår databas, i enlighet med dataskyddsförordningens (GDPR) direktiv.