fbpx

Öppet hus på Nordens Fotoskola

Du som funderar på att söka till Nordens Fotoskola!

Torsdagen den 24 mars klockan 16.00-18.00 har vi öppet hus.

Under vårt digitala öppet hus kommer du att få träffa några av våra studenter och lärare, samt representanter från ett antal av de praktikplatser som valt att samarbeta med Nordens Fotoskola. Några tidigare studenter medverkar och berättar om sin väg i yrket efter examen. Och självklart blir det många bilder. Välkommen!

Program:

16.00-16.10 Välkommen!
Utbildningsledare Jonas Berggren presenterar utbildningen.

16.10-16.30 Praktikplatserna
Medverkar gör representanter från Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, TT Nyhetsbyrån, Spoon Agency, Dagens Arbete, med flera.

16.30-16.50 Tidigare studenter
Några av våra tidigare studenter visar bilder och berättar om sin väg i yrket.

16.50-17.20 Nuvarande studenter
Studenter från årskurs 1, 2 och 3 visar bilder och berättar om vad de gör just nu på skolan.

17.20-18.00 Frågestund
Tillfälle att ställa frågor till studenterna.

Aktuellt

Öppet hus 2024

Du som är nyfiken på Nordens Fotoskola och funderar på att söka till utbildningen kan nu se inspelningen av vårt öppna hus här på hemsidan.

Fråga en student

Hur är det att bo på skolan? Hur mycket måste man kunna i förväg? Räcker mina förkunskaper?

Sök till Nordens Fotoskola 2024

Nu är antagningen till Nordens Fotoskola och utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” med kursstart torsdagen den 10 augusti 2023 igång. Sista ansökningsdag till skolan är den 24 april 2023.

Sök till Nordens Fotoskola

Nu är antagningen till Nordens Fotoskola och utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” med kursstart torsdagen den 10 augusti 2023 igång. Sista ansökningsdag till skolan är den 24 april 2023.

Rulla till toppen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

I nyhetsbrevet informerar vi bland annat om när det är dags att söka till Nordens Fotoskola eller kanske om det är någon ny examensutställning på gång.
Genom att klicka på prenumerera här ovan samtycker du till att Nordens Fotoskola lagrar din e-postadress i vår databas, i enlighet med dataskyddsförordningens (GDPR) direktiv.