Lämna in din ansökan

Lämna in din ansökan

Nu har vi öppnat upp ansökningsomgången för höstens intag till YH21. Här är de instruktioner du behöver för att lämna in din ansökan till Yh-utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” på Nordens Fotoskola. Sista ansökningsdag är den 25 april 2021.

Urvalsdagarna på Biskops Arnö sker  den 29-31 maj.

Urvalsdagarna på Biskops Arnö sker  den 29-31 maj.

Det första du måste göra är att registrera ett konto på yh-antagning.se. Där fyller du i alla de uppgifter vi behöver för att kunna behandla din ansökan. Kontrollera noga att du skriver in rätt e-postadress, postadress och mobilnummer så att vi kan nå dig.

Länken för att söka till oss är: http://yh-antagning.se/

Något om att man kan jobba med ansökan !!!!

När kontot väl är registrerat är det bara att börja arbeta med din ansökan. I ansökningssystemet finns information och instruktioner för vad du ska fylla i och vilka dokument du ska ladda upp.

De dokument och handlingar du bifogar till ansökan ska vara i filformatet PDF. Du kan i värsta fall skanna eller fotografera av dina intyg eller betyg. Gör det då i ett bra och jämt ljus med din kamera eller mobiltelefon. Se till att dina bilder på dokumenten är skarpa och fullt läsbara. Spara dessa filer som JPEG i hög kvalité.

Kom ihåg att färdigställa alla dokument i ansökningssystemet och skicka därefter in din ansökan senast den 24 april.

Kontrollera först att du har fått med alla dina bilder till arbetsproverna och att allt stämmer.

Om du skickar in filer i andra format än de begärda (JPEG) kan vi kanske inte öppna dem och därför då inte hantera din ansökan. Skickar du in fel antal arbetsprover eller inte namnger dina filer kommer vi inte heller att hantera din ansökan.

Är allt i sin ordning komprimerar du nu din mapp ”Efternamn_Förnamn” till en zip-fil

Klicka sedan på knappen “Ladda upp arbetsprover” här nedanför så öppnas en ny sida till vår Dropbox där du gör din uppladdning. Där väljer du om du vill ladda upp från din egen dator eller från ditt eget Dropboxkonto om du har sådant. Du letar reda på din zip-fil och laddar sedan upp den.

OBS! Stäng inte webbfönstret/fliken innan hela zip-filen är uppladdad och du fått en bekräftelse på att det är klart!

När filen är uppladdad får du ett mejl som bekräftar att de finns på vår server. Därefter är allt klart och besked om du blir kallad till de tre urvalsdagarna kommer senast i början av maj.

Mer information om antagningsprocessen och vad som händer efter du lämnat din ansökan hittar du under rubriken ”000”.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Rulla till toppen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

I nyhetsbrevet informerar vi bland annat om när det är dags att söka till Nordens Fotoskola eller kanske om det är någon ny examensutställning på gång.
Genom att klicka på prenumerera här ovan samtycker du till att Nordens Fotoskola lagrar din e-postadress i vår databas, i enlighet med dataskyddsförordningens (GDPR) direktiv.