Fråga en student

Hur är det att bo på skolan? Hur mycket måste man kunna i förväg? Räcker mina förkunskaper? Hur många är det i klassen? Vilken kamera måste man ha? Hur går bildredovisningarna till? Hur mycket måste man kunna i Photoshop? Hur ska jag tänka när jag väljer bilder till mina arbetsprover?

Du som har bestämt dig eller funderar på att söka till Nordens Fotoskola har säkert många frågor du undrar över. Nu finns möjligheten att prata med tre av våra studenter som går på skolan.

Fanny Jansson går första året på Nordens Fotoskola. Den här terminen är det stort fokus på ljussättning och fotografering till magasin. Kontakta henne gärna om du har frågor om utbildningen!

Mejla Fanny Jansson

Markus Vik går andra året på Nordens Fotoskola. Han jobbar just nu med ett reportage till sitt examensarbete som också ska bli en utställning som visas på Galleri Kontrast i Stockholm i maj. Kontakta honom gärna om du har frågor om utbildningen!

Mejla Markus Vik

Alexandra Bengtsson går tredje året på Nordens Fotoskola. Sista året är studenterna ute och gör praktik på två olika arbetsplatser. Alexandra var under sin första praktikperiod på Svenska Dagbladet och den här terminen är hon på Dagens Industri. Kontakta henne gärna om du har frågor om utbildningen!

Mejla Alexandra Bengtsson

Aktuellt

Fråga en student

Hur är det att bo på skolan? Hur mycket måste man kunna i förväg? Räcker mina förkunskaper?

Josefine blev Årets Rookie

Josefine Stenersen Nilsson (YH17) tilldelades priset ”Årets rookie 2021” i tävlingen ”Årets Bild”.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

I nyhetsbrevet informerar vi bland annat om när det är dags att söka till Nordens Fotoskola eller kanske om det är någon ny examensutställning på gång.
Genom att klicka på prenumerera här ovan samtycker du till att Nordens Fotoskola lagrar din e-postadress i vår databas, i enlighet med dataskyddsförordningens (GDPR) direktiv.