fbpx

Fråga en student

Hur är det att bo på skolan? Hur mycket måste man kunna i förväg? Räcker mina förkunskaper? Hur många är det i klassen? Vilken kamera måste man ha? Hur går bildredovisningarna till? Hur mycket måste man kunna i Photoshop? Hur ska jag tänka när jag väljer bilder till mina arbetsprover?

Du som har bestämt dig eller funderar på att söka till Nordens Fotoskola har säkert många frågor du undrar över. Nu finns möjligheten att prata med tre av våra studenter som går på skolan.

Kajsa Carlsson går första året på Nordens Fotoskolan. Denna termin är det stort fokus på ljussättning och fotografering till magasin samt journalistik.

Kontakta gärna Kajsa om du har frågor om utbildningen – Mejla Kajsa Carlsson

Jakob Åkersten Brodén går andra året på Nordens Fotoskola. Han jobbar just nu med ett reportage till sitt examensarbete som också ska bli en utställning. Vernissage på ABF-huset i Stockholm lördagen den 27 april.

Kontakta gärna Jakob om du har frågor om utbildningen – Mejla Jakob Åkersten Brodén

 

Maja Karlström går tredje året på Nordens Fotoskola. Sista året är studenterna ute och gör praktik på två olika arbetsplatser. Maja var under sin första praktikperiod på Dagens Nyheter där hon gjorde mycket rörlig bild. Den här terminen är Maja på Göteborgs Posten.

Kontakta gärna Maja om du har frågor om utbildningen – Mejla Maja Karlström

Aktuellt

Öppet hus 2024

Du som är nyfiken på Nordens Fotoskola och funderar på att söka till utbildningen kan nu se inspelningen av vårt öppna hus här på hemsidan.

Fråga en student

Hur är det att bo på skolan? Hur mycket måste man kunna i förväg? Räcker mina förkunskaper?

Sök till Nordens Fotoskola 2024

Nu är antagningen till Nordens Fotoskola och utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” med kursstart torsdagen den 10 augusti 2023 igång. Sista ansökningsdag till skolan är den 24 april 2023.

Sök till Nordens Fotoskola

Nu är antagningen till Nordens Fotoskola och utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” med kursstart torsdagen den 10 augusti 2023 igång. Sista ansökningsdag till skolan är den 24 april 2023.

Rulla till toppen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

I nyhetsbrevet informerar vi bland annat om när det är dags att söka till Nordens Fotoskola eller kanske om det är någon ny examensutställning på gång.
Genom att klicka på prenumerera här ovan samtycker du till att Nordens Fotoskola lagrar din e-postadress i vår databas, i enlighet med dataskyddsförordningens (GDPR) direktiv.