Fråga en student

Hur är det att bo på skolan? Hur mycket måste man kunna i förväg? Räcker mina förkunskaper? Hur många är det i klassen? Vilken kamera måste man ha? Hur går bildredovisningarna till? Hur mycket måste man kunna i Photoshop? Hur ska jag tänka när jag väljer bilder till mina arbetsprover?

Du som har bestämt dig eller funderar på att söka till Nordens Fotoskola har säkert många frågor du undrar över. Nu finns möjligheten att prata med tre av våra studenter som går på skolan.

Maja Karlström går första året på Nordens Fotoskola. Den här terminen är det stort fokus på ljussättning och fotografering till magasin, samt journalistik.

Kontakta henne gärna om du har frågor om utbildningen!

Mejla Maja Karlström

Oscar Olsson går andra året på Nordens Fotoskola. Han jobbar just nu med ett reportage till sitt examensarbete som också ska bli en utställning som visas på Galleri Kontrast i Stockholm i maj. 

Kontakta honom gärna om du har frågor om utbildningen!

Mejla Oscar Olsson

Anita Szava går tredje året på Nordens Fotoskola. Sista året är studenterna ute och gör praktik på två olika arbetsplatser. Anita var under sin första praktikperiod på Dagens Nyheter där hon gjorde mycket rörlig bild och nu är hon på Dagens Arbete.

Kontakta henne gärna om du har frågor om utbildningen!

Mejla Anita Szava

Aktuellt

Sök till Nordens Fotoskola

Nu är antagningen till Nordens Fotoskola och utbildningen ”Yrkesfotograf – fotografi och rörlig bild” med kursstart torsdagen den 10 augusti 2023 igång. Sista ansökningsdag till skolan är den 24 april 2023.

Fråga en student

Hur är det att bo på skolan? Hur mycket måste man kunna i förväg? Räcker mina förkunskaper?

Tillsammans på Galleri Kontrast

Studenterna i YH20 ställer ut sitt examensprojekt på temat ”Tillsammans”. Utställningen pågår den 30 april – 22 maj.

Öppet hus på Nordens Fotoskola

Torsdagen den 24 mars klockan kl. 16.00-18.00 har vi ett digitalt öppet hus på skolan. Träffa några av våra studenter, lärare och representanter från några praktikplatser som samarbetar med Nordens Fotoskola.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

I nyhetsbrevet informerar vi bland annat om när det är dags att söka till Nordens Fotoskola eller kanske om det är någon ny examensutställning på gång.
Genom att klicka på prenumerera här ovan samtycker du till att Nordens Fotoskola lagrar din e-postadress i vår databas, i enlighet med dataskyddsförordningens (GDPR) direktiv.